Meydanlarda şov yapıp icraata gelince suspus oldular

Hemen her platformda MEB’e muhalefet etmeyi görev bilen Eğitim-İş ve Eğitim-Sen, Bakan Tekin’in öğretmene yönelik şiddete karşı başta yasal düzenleme olmak üzere alınacak tedbirlerle ilgili sendikalarına yaptığı çağrıya kulak tıkadılar.

Meydanlarda şov yapıp icraata gelince suspus oldular
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.05.2024
A+
A-

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmene yönelik şiddettin önlenmesi amacıyla alınacak tedbirlere ilişkin eğitim sendikalarına çağrıda bulunarak ortak eylem planı için bugün MEB’e davet etti.

MEB’deki toplantıya Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Türk Eğitim- Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Eğitim- Sen Genel Başkanı Kemal Irmak ve Eğitim- İş Genel Başkanı Kadem Özbay katıldı.

Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Bakan Tekin kameralar karşısına geçti. Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile Türk Eğitim- Sen Genel Başkanı Talip Geylan’dan öğretmene karşı şiddetin önlenmesi için Bakan Tekin’e destek açıklaması gelirken Eğitim- Sen Genel Başkanı Kemal Irmak ve Eğitim- İş Genel Başkanı Kadem Özbay’ın şovu seçmesi dikkatlerden kaçmadı.  

ORTAK BASIN TOPLANTISINDA YER ALMADILAR, BAKANLIK ÖNÜNDE ŞOV YAPTILAR

Bakan Tekin ile görüşmeye katılan Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay ve Eğitim- Sen Genel Başkanı Kemal Irmak’ın ortak basın açıklamasında yer almadan Bakanlık önünde açıklama yaparak şovunu sürdürmesi dikkat çekti.

Eğitim-İş ve Eğitim Sen’in bu tutumu, meydanlarda şov yapıp üye sayısını artırarak sendika ağalıklarını devam ettirmeye yönelik bir manevra olarak değerlendirildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.